top of page

NIE! MAFII V NAŠOM MESTE

Hrubé zastrašovanie komunálnych politikov nemôžeme nechať bez odozvy!


Strana Sloboda a Solidarita bude v reakcii na bezprecedentné zastrašovanie komunálnych politikov v Michalovciach žiadať zvolanie mimoriadneho zasadnutia bezpečnostného výboru.


Komunálnemu politikovi a kandidátovi na primátora mesta Michalovce Milanovi Kaplanovi dnes v noci neznámi páchatelia podpálili auto. Podľa mojej mienky bola motívom s najväčšou pravdepodobnosťou politická práca M. Kaplana. Podpáliť auto komunálnemu politikovi, v deň narodenín jeho dcérky, je jasný odkaz s cieľom zastrašiť každého, kto bude bojovať za spravodlivosť.

Predstavitelia SaS budú v reakcii na udalosti v Michalovciach žiadať o zvolanie mimoriadneho Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť, ktorého by sa mal zúčastniť aj minister vnútra Roman Mikulec a prezident policajného zboru Tibor Hamran. Podľa členky výboru Anny Zemanovej nemôžeme takéto mafiánske praktiky tolerovať. "Milan Kaplan je aktivista a regionálny politik známy tým, že dlhé roky odvážne poukazuje na porušovanie zákonov, kleintelizmus a korupciu v regióne. Je to slušný človek, ktorý si zaslúži plnú podporu nás všetkých", povedala A. Zemanová a dodala, že bude na ministra vnútra a policajného prezidenta apelovať, aby vyšetrenie tohoto prípadu patrilo medzi priority.


31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page