top of page

Ohlásenie kandidatúry na poslanca

Updated: Sep 28, 2018

Priatelia, známi, Michalovčania. Dnes 6.septembra som na tlačovej konferencii oficiálne ohlásil kandidatúru na poslanca do mestského zastupiteľstva za volebný obvod IV. západ. Verím, že spolu s Milanom Kaplánom, kandidátom na post primátora, sme pripravili ten najlepší program pre mesto Michalovce.

Tí, ktorí ma poznáte viete, že som technicky založený typ človeka, ktorý sa snaží neustále posúvať veci k lepšiemu. Nedávno sa mi rozrástla rodinka, stal som sa otcom a pred očami mi moja ratolesť rastie až nestíham sa čudovať. No trápi ma v akom prostredí žijeme a do akého vyrastá moje dieťa. Nechcem sedieť a nečinne sa prizerať, tobôž nadávať v krčme. Chcem zúžitkovať všetky svoje skúsenosti a venovať ich mestu, ľuďom. Som veľký patriot a milujem naše mesto.


Kandidujem z pozície okresného predsedu SaS Michalovce a len z jedného dôvodu, pomôcť vytvoriť z nášho mesta to najlepšie miesto pre život. Sám tu vychovávam svoju dcéru a bojím sa dňa, kedy mi povie, že má záujem odtiaľ odísť, ako to počúvame skoro všetci. Preto urobím všetko preto, aby som to zmenil. Rodina je základom života.


Okrem toho mám pri sebe v strane SaS kopec odborníkov, o ktorých sa viem kedykoľvek oprieť, čo je veľmi dôležité. Strana SaS má na svojich kandidátov vysoké nároky v tom, že musia svoju prácu vykonávať čestne, transparentne, odborne a poctivo a to mi je veľmi blízke.


Preto prinášam 40 odborných zlepšení a riešení pre naše mesto. Všetky nájdete na tejto stránke, ktorú si píšem sám, bez tlačových kancelárií, alebo dodávateľských copywriterov.

Postupne ju budem rozširovať o odborné články a konkrétne riešenia.


Budem rád keď sa mi pod články zapojíte do konštruktívnych diskusií a spoločne urobíme z mesta skvelé miesto pre život.


Zmena je na dosah, teraz záleží na občanoch, koho si vyberú vo voľbách.


Sme hrdí na to, že v našej celkovej kandidátke sa nachádza 25 ľudí, kandidátov, ktorí tvoria jeden veľký celok. Tvoria morálny kolektív, čestný, odborný a hrdý na naše mesto.

Mojim symbolickým podpisom na Milanovu fotku dávam prísľub k tímovej spolupráci za lepšie modernejšie prostredie v ktorom žijeme a chceme naďalej žiť.

Moja pôsobnosť v zastupiteľstve má ukázať, že politika sa dá robiť čestne, hrdo a odborne. Zopár ľudí, pre ktorých je džentlmenstvo a čestnosť nepísaným zákonom, stále žije v tomto meste.


Verím, že s verejnou diskusiou, transparentne a spoločne s obyvateľmi mesta, zvládneme zvrátiť komunálnu politiku k lepšiemu.


Za podporu vopred ďakujem.


Moje číslo pri voľbách bude 4.

Voľte odbornosť, čestnosť, voľte na západe 4.

962 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page