top of page

NEZABÚDAME

z nikam neodchádzame!

Ďakujem všetkým zúčastneným na proteste a pietnej spomienke za Janka a Martinku. Vaša účasť je veľká symbolika a odkazom vláde, že existujú ľudia, ktorým smerovanie našej krajiny nevyhovuje, že existujú ľudia, ktorí sa nebudú nečinne prizerať na rozvrat právneho štátu, či kroky vlády, ktoré nás posúvajú do minulého storočia mimo vyspelú slobodnú Európu.



Slovensko sa pýši škaredými prvenstvami, má vysokú kriminalitu, neuveriteľne vysokú korupciu na štátnych úradoch, ministerstvách, zdravotníctve, súdoch a polícii. Moderné krajiny Európy si chránia obyvateľov, no my ideme cestou chrániť podvodníkov a skorumpovaných politikov, ktorí nám pred očami kradnú našu krajinu.



Naše rodiny sú rozbité, väčšina z nich je odsťahovaná za lepšou prácou, v lepších mestách a krajinách, ktoré im ponúkajú lepší bezpečnejší život. Mladí hromadne utekajú preč, nedávame im jediný dôvod na to, aby videli spravodlivosť v našej krajine. Žijeme životy na diaľku cez video hovory, bez možnosti najbližších objať.



Bohužiaľ naša demokracia je mladá. No našou úlohou je vytvoriť krajinu v ktorej sa oplatí ostávať, neutekať, nenadávať, budovať patriotizmus, individualizmus, vlastenectvo a pocit právom byť pyšný na to, čo naša krajina a obyvatelia v nej reprezentuje v zahraničí. Krajinu, kde nemá miesto rasizmus, egocentrizmus, homofóbia ani korupcia.


Nebuďme skromní, žiadajme viac! Nechceme krajinu, kde pytliak riadi TANAP, antivaxer prešetruje Covid, národniarka žije v Rakúsku a stíhaní prepisujú trestný zákon.

Sme mladý národ, ktorý si zaslúži lepšiu budúcnosť! Preto ďakujem Vám, že to nevzdávate a akoukoľvek činnosťou, politikou, verejnou diskusiou, kultivovanými prejavmi nespokojnosti, alebo upozorňovaním na nespravodlivosť, či nezákonnosť dávate jasne najavo, že na prvom mieste v štáte je jeho občan a krajina patrí nám všetkým.








Janko a Martinka, nikdy nezabudneme!


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page