top of page

PODÁVAM TRESTNÉ OZNÁMENIE

Poslanec mesta Mirko Gejguš a kandidát z konkurenčnej kandidátky SMER, spustil tvrdú osobnú antikampaň proti kandidátom Plánu Nové Michalovce. Za cieľ útoku si vybral aj moje meno a moju spoločnosť GeCom.


Jeho antikampaň je zhluk čistých klamstiev, hoaxov a videí, ktoré sa tvária ako reportáž, kde hovoria dopredu naučené klamstvá. Údajne aj fyzicky vypláca peniaze ľuďom, ktorých úlohou je šíriť nezmysly po Facebooku a škodiť mne a ľuďom, ktorí chcú vrátiť toto mesto občanom. Nezáleží mu na ničom, len na vlastnom obohacovaní a krytí politikov či tých, ktorí by v normálnom demokratickom a právnom štáte už sedeli v base. Táto antikampaň presiahla všetky hranice, som nútený podať žalobu na ochranu osobnosti a trestné oznámenie, kde Mirko Gejguš bude znášať všetky trestnoprávne následky svojho konania.


Na spoločnosť GeCom som nesmierne hrdý aj na všetkých kolegov, ktorí sa denno-denne podieľajú na výstavbe a rozširovaní prvej optickej siete v našom meste a za najnižšie ceny prinášajú v tejto ťažkej dobe možnosť komunikovať. Sme hrdí na to, že dokážeme v tomto pokrivenom skorumpovanom svete legálnym spôsobom vytvárať hodnoty. Hrdí, že odvádzame obrovské dane, ktoré sa dostanú do našej samosprávy. Hrdí na to, že spoločnosť dlhodobo dáva prácu cez dvadsiatim Michalovským rodinám. Firma nemá jedinú pôžičku, začali sme z totálnej nuly, bez bohatých rodičov, alebo bohatých sponzorov, bez EU fondov, alebo štátnych zákaziek. Len tvrdá práca 18 hodín denne, soboty, nedele, na úkor rodiny. Za všetko hovorí 5000 spokojných rodín regiónu Zemplína a pozitívna bilancia FINSTAT, ktorá je verejne dostupná.


Mirko Gejguš je práve poslanec, osoba vlastniaca desiatky prepojených spoločností fakturujúcich si navzájom. Je ten, kto vlastní absolútnu väčšinu herní na území mesta. Práve herne sa častokrát používajú na organizovaný zločin pre pranie špinavých peňazí. Na stavebnom úrade je varený-pečený a pre seba a svoje spoločnosti nakúpil podstatnú časť mestských pozemkov a budov. Na jednom z posledných zastupiteľstiev, cez rôzne nastrčené osoby a právnikov, kúpil ďalšie pozemky hlboko pod trhovú cenu.


Mirko Gejguš je práve tou osobou, ktorá patrí medzi tie záujmové skupiny, čo sú najviac prisaté na mestský rozpočet a vyciciavajú mesto. Tá osoba, ktorej najviac záleží, aby v meste nedošlo k zmene. Chce aby sa zachovala kontinuita a občania naďalej žili vo veľkej nevedomosti. Keď sme s Milanom Kaplanom upozornili vládu SR, že na ministerstvo sa dostala p. Bilecová, pracovníčka daňového úradu v Michalovciach, vyšetrovaná za neoprávnené vratky DPH, bol prvý, ktorý sa mi do 24h prišiel vyhrážať, prečo sme to spravili. Používa proti mne kauzu vežiaka V1, kde som sa zastal slabších. Vežiak zastupuje právnička osoba spolupracujúca so slávnym „desaťtisícovým“ právnikom čo všetko na Michalovskom súde vybaví. Prečo sa Gejguš vyjadruje k veciam, ktoré sa ho netýkajú, prečo tejto kauze venuje toľko energie? Financuje to? Má v tom prsty? Nechám na posúdenie občanov.


Roky rokúce nikto nenašiel odvahu sa tomuto postaviť, povedať nahlas, ako sa neefektívne míňajú mestské peniaze, za zatvorenými dverami vedú mocenské hry a občanov považuje doslovne za ovce, ktoré treba nahnať do ohrady na voľby. Presne týchto ľudí, ktorí sa mu postavili, považujem za hrdinov!


Je mi z neho fyzicky zle, z jeho intríg, jeho intrigánskej hry, kde musí zničiť každého, kto sa mu postaví. Pre mňa je stelesnením zla. Občan je pre neho len vzduch a zdroj peňazí. Je mu úplne jedno, že sa nám vysťahovalo 6000 ľudí, že naše mesto nemá architektúru a ostali len zdevastované cesty a rozbité chodníky, či zdevastované budovy ktoré vlastní v centre mesta. Je mu úplne jedno, že sme predali mestské osvetlenie a už nie sme jeho majiteľmi. Chce bez hanby všetko pre seba a svoje desiatky firiem, či pre kamarátov oligarchov, pre „našich ľudí“.


To že útočí na moju firmu, útočí automaticky na mňa aj moju rodinu. Nemá nič iné len strach z toho, aby sa neodhalili jeho prepojenia, jeho praktiky a urobí všetko preto, aj za cenu zničených ľudí, či rodín.


Zničil parkovisko pred poliklinikou, zničil mnoho budov v centre mesta, ktoré je vyľudnené, zaviedol herne v meste v rozpore s VZN, má osobnú zodpovednosť na tom, že mesto je plné neprispôsobivých občanov.


Ale mne a ľuďom v Nových Michalovciach to nie je jedno. NIE, MY ODTIAĽTO NEUTEČIEME, nevyženie nás. Postavíme sa mu, vždy sa postavíme na stranu občanov a mesto vrátime tomu, komu má patriť, občanom. Chceme z Michaloviec vytvoriť nádherné mesto plné parkov, zelene, oddychových zón, krásneho centra a chceme posunúť mesto do 21. storočia. Presne na to má slúžiť mestský rozpočet a nie ako si to predstavuje Gejguš. Michalovce si to po 16 rokoch zaslúžia, pretože Michalovce sú pre všetkých, nie len pre Gejguša a „jeho ľudí“!

81 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page